1. 6. 2023
Vyplatí se aktualizovat program TAGRA.eu

Věděli jste, že díky pravidelným aktualizacím programu TAGRA.eu můžete mít klidné spaní?

Vzhledem k tomu, že neustále sledujeme vývoj platné evropské i místní sociální legislativy a tato pravidla v rámci aktualizací implementujeme do každé nejnovější verze programu, máte s námi jistotu správného vyhodnocení dat z tachografů i karet řidičů. Zároveň s rozšiřováním počtu nových inteligentních tachografů jsou v programu dostupné nové užitečné výkazy či individuální výstupy do vašich firemních informačních systémů. Nedílnou součástí našich služeb je i poskytování odborné technické pomoci či školení efektivního používání programu.

Dále se intenzivně věnujeme dalšímu vývoji systému dálkového stahování dat z tachografů přímo do programu TAGRA.eu - Download Box Remote. S jeho pomocí lze proces stahování zcela automatizovat, navíc se při kombinaci se službou "Vyhodnocení dat" nemusíte starat již vůbec o nic a věnovat se naplno vašemu podnikání či rodině. Těší nás vaše dlouhodobá důvěra, budeme rádi, pokud i nadále budeme moci být vašimi spolehlivými partnery, a neustále pracovat na rozvoji našich produktů.

Abychom byli schopni i nadále dosahovat těchto cílů a zachovat kvalitní produkty za rozumné ceny, jsme nuceni od 1. 6. 2023 mírně zvýšit roční aktualizační poplatky. U menších verzí programu (do šesti vozidel) se jedná o navýšení o 100 Kč / rok (na částku 1590 Kč / rok) a u neomezených verzí o 300 Kč / rok (na částku 2790 Kč / rok).